Mouka z tapioky v BIO kvalitě je vyrobena z kořene keřů manioku, který pochází z tropické Afriky. Jedná se vlastně o škrob s neutrální chutí, bílou barvu a jemnou konzistenci, proto je téměř srovnatelný s pšeničnou moukou. Na rozdíl od ní je ale přirozeně bezlepkový, neobsahuje alergeny, má vysoký obsah karbohydrátů a nízkým obsah cholesterolu. Je vhodný pro celiaky, osoby s bezlepkovou dietou, pro osoby držící redukční diety a vyznavače paleo stravy. Mouka skvěle zahušťuje pokrmy, dělá je nadýchanější a prodlužuje jejich trvanlivost. Je vhodná na slané i sladké pokrmy.
Mouka z kořene Manioku jedlého (Manihot esculenta)
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno.
Stránka Vyléčíme.cz používá cookies. Více informací zde.