Mandlová mouka z loupaných mandlí je vyrobena tradičním způsobem pouze mechanickým namletím vybraných mandlí, které se následně prosévají. Mouka není, tak jako klasická mandlová mouka, zbavena oleje. Používá se jako náhrada běžné bílé mouky, zjemnění korpusů, lineckých těst, na přípravu dortů, marcipánu, desertů, makrónek, kaší, krémů, na výrobu mandlového mléka a lze ji bez obav konzumovat i bez tepelné úpravy. Je vhodná pro celiaky a osoby s alergií na lepek, vegany, vegetariány, ale také pro osoby propagující paleo stravu. Mouka je bohatá na vitamíny, minerály a vlákninu.
Mandlová jádra mletá 100%
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno.
Stránka Vyléčíme.cz používá cookies. Více informací zde.