Čiroková mouka je přirozeně bezlepková mouka, vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných pokrmů. Čirok je jedna z nejstarších obilovin na světě. Obsahuje cenné minerály (hořčík, železo, fosfór, draslík, mangan, selen, zinek), vitamíny skupiny B, antioxidanty a vlákninu. Ideální je zejména pro lidi s celiakií a osoby s alergií na lepek. Mouka má neutrální chuť, díky které se hodí na přípravu slaných i sladkých pokrmů. Čirokovou moukou lze nahradit i 30% běžné mouky na přípravu drobného pečiva a chleba. Mouka má výbornou kvalitu, ale koupit si ji můžete také ve variantě BIO.
100 % čirok.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno.
Stránka Vyléčíme.cz používá cookies. Více informací zde.