Kukuřičný mlýn Mrzkovice Jahelná mouka hladká 400g

Přirozeně bezlepková mouka, vhodná k samostatnému použití nebo jako náhrada části pšeničné mouky při pečení. Mouka z rozemletých jahel se používá při pečení různých druhů sušenek, pečiva a placek. Ceněná je pro absenci lepku, což ocení zejména osoby trpící celiakií a alergií na lepek. Bonusem konzumace jahelné mouky je vysoký obsah vitamínu B, minerálů (draslíku, hořčíku, fosforu, železa, mědi a zinku) a vlákniny. Mouka není GMO upravená a je možné ji koupit i ve variantě BIO.

Parametry

  • Produkt: Bezlepková mouka
  • Druh: Mouka hladká
  • Velikost balení: 400 g
  • Vlastnosti: Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky, GMO-free
  • Originální název: Jahelná mouka hladká
  • Země původu: Česká republika

Značka: Kukuřičný mlýn Mrzkovice

Autor: Lenka Kostková