Ocet je univerzálně použitelná tekutina, kterou najdeme v každé domácnosti. Jedná se o okyselující potravinu, která vzniká výhradně biologickým procesem kysání lihu, obohaceného živinami za pomoci octových bakterií. Používat se může vnitřně jako ochucovadlo, ale také jako konzervant zeleniny (nakládání zeleniny). Své velké uplatnění najde při úklidu domácnosti ekologickou cestou, při máchání prádla nebo třeba na zahrádce k hubení trávy mezi dlažbou. Výborný je také jako první pomoc při bodnutí hmyzem. A to není ani zdaleka vše, kde tato přírodní a všestranná tekutina bez konzervantů a barviv exceluje.
Ocet kvasný lihový, zbytkový etanol max. 0,9%
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího písemného souhlasu zakázáno.
Stránka Vyléčíme.cz používá cookies. Více informací zde.